To travel is to live

Tungsind

Pictures7

Jeg drømmer mig væk til en hytte et smukt afsides sted, med sol og gerne en sø, som der kan bades i. Et fint ildsted som kan tændes op ved kolde stunder, en hyggelig terrasse hvor jeg kan sidde med en bog og en varm drink, eller holde Ps hånd og vende hele verdenssituationen.
Jeg er virkelig træt og trist for tiden, intet går min vej og det bringer mig i knæ. Jeg har svært ved at have et positivt sind, når alt virker uoverskueligt og ligegyldigt. Jeg vil virkelig gerne langt væk, til ro og fred og intet at bekymre sig over.
Jeg har af alle dage været meget tungsindig, og når det så er trist og koldt og jeg står bomstille i mit liv, skal der ikke meget til at gøre mig ked af det, eller smide mig fuldstændig ned i kulkælderen. Jeg prøver at læse lidt bøger, drikke lidt  varmt, se lidt film og spise noget kage.
Og drømme mig langt langt væk.

2

  • ENDELIG har jeg fundet ud af, hvordan man kommenterer! Jeg ved lige, hvordan du har det. Kan så meget sætte mig ind din tankegang. Der er svært, når man føler at livet er gået i stå og ikke har nogen anelse om, hvordan man kommer videre. Man ved at man kage tage et spring, men hvor skal man lige springe hen – og hvad kommer der mon til at ske? Jeg håber du, vi, snart finder livsglæden igen. Det handler vel i sidste ende om, at vi bare må tage tyren ved hornene og selv gøre noget ved, og ændre livet. De bedste tanker herfra, KH

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Pearl

      Jeg havde fået slået mit kommentarfelt fra, så det er mig der har været en kegle!
      Det er altid rart at vide, at man ikke er helt alene med sine tanker. Jeg er sikker på at du har helt ret, det handler simpelthen om at tage tyren ved hornene, men det er sgu heller ikke helt nemt, hvis man ikke han finde den fucking tyr. Jeg er dog optimistisk omkring at jeg, vi, finder livsglæden igen, det skal nok gå det hele. Tak for dine tanker og tak for at du følger med!

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

To travel is to live