Nyt tiltag/ #1- The Shawshank Redemption

Film & Ønsker

Blog2

I går var en rigtig grå og kedelig dag, så jeg tilbragte den i sengen med film og varm kakao. Jeg så bla. filmen Leon for første gang, med en meget ung Natalie Portman i hendes første filmrolle som lejemorder-novice. Helt klart værd at se. Lige nu kører Dr. Phil i baggrunden og jeg overvejer at lave en kop te og sætte mig med en bog.
Dog har jeg skrevet tre ønsker, som måske kan hjælpe mig med at komme igennem de kolde vintermåneder, som altid gør mig små deprimeret.

3 ønsker

At lære tysk: Jeg havde tysk i skolen i tre år i folkeren, men jeg kan knap sige ‘jeg hedder Pearl’. Nu kunne jeg dog rigtig godt tænke mig at udvide mit sprogforråd og hvorfor ikke tilsætte tysk? Jeg ved ikke helt hvordan jeg skal gribe det an, men det må blive ene ny ting som jeg kan tage mig til.

At planlægge en rejse: Jeg føler mig altid gladere og lettere hvis jeg har en rejse at se frem til, det giver lidt mere mening og motivation til hverdagen. Derfor kunne jeg godt tænke mig at planlægge en lækker rejse med min kæreste, det kommer nok ikke til at blive lige foreløbigt, da pengene er meget små for tiden, men bare tanken kan give mig et lettere sind.

At få mit læseniveau op igen: Jeg plejede at læse rigtig meget, flere bøger om ugen af alle slags. I løbet af det her år, har jeg dog kun læst sølle 16 bøger!  Det er cirka halvanden bog om måneden, av. Jeg elsker at læse, det er virkelig noget af det bedste jeg ved. Det er bare som om at jeg spilder min tid med alt muligt andet end at læse, jeg har ikke ligeså nemt ved at komme i gang, som jeg plejer. Så det vil jeg ændre på!

Har i nogle ønsker eller ting i gerne vil fuldføre over det næste stykke tid?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt tiltag/ #1- The Shawshank Redemption