Humans of New York

Nyt tiltag/ #1- The Shawshank Redemption

o-SHAWSHANK-REDEMPTION-facebook

Jeg eeeelsker at se film, alle slags film, store og små, lange og korte, actionfilm og smukke visuelle film. Jeg har derfor sat mig for at se alle filmene på IMDB’s top 250 filmliste! Jeg har selvfølgelig set en del af dem, men langt fra dem alle, og hvilket sted er bedre til at dokumentere min vej ned gennem listen, end på min egen lille blog?
Jeg har derfor tænkt mig at se et par film om ugen og derefter skrive indlæg om filmen, det vil ikke blive en decideret anmeldelse, da jeg mener at film er en alt for subjektiv oplevelse til at man kan anmelde på vegne af en stor gruppe mennesker. Det vil mere blive mine tanker om filmen, om det er en jeg vi anbefale og hvad jeg som sådan mener om den.

Første film på listen er The Shawshank Redemption (en verden udenfor). Jeg så denne film første gang i skolen i 7.kl og elskede den, jeg fik samme dag min mor til at købe den i Fona og så den så igen, sammen med hende. Siden dengang har jeg set den mange mange gange og den bliver aldrig dårligere.
Filmen handler om Andy som bliver kendt skyldig i mordet på sin kone og hendes elsker og bliver dømt til dobbelt livstid i Shawshank-fængslet. I fængslet udvikler han et venskab med fellow inmate Red, han møder en masse modgang og han får en pæn status blandt fangevogterne grundet sin tidligere bankstilling.

The Shawshank Redemption er en fantastisk film og jeg kan sagtens forstå at den ligger nummer et på listen, den kan ses og værdsættes af alle, også passer den både til en dateaften og hyggeaften med familien. Filmen blev nomineret til syv oscars, men vandt ikke en eneste! Men folk er tydeligvis helt vilde med den alligevel. Se den hvis du vil set et rigtig godt drama, med en god historie og fantastisk skuespil.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Humans of New York