Film & Ønsker

Create it

Blog3

Jeg elsker at lære, jeg elsker viden, jeg elsker nyheder, jeg elsker at læse, jeg absolut hader at gå i skole. Jeg er 21 år og har ikke nogen studentereksamen eller er i gang med nogen anden form for uddannelse, jeg har været i gang et hav af gange; 10.kl, 2-årig-HF, enkeltfag, uddannelse til kok, uden nogensinde at gennemføre noget. Jeg har ofte følt mig som den vildeste fiasko, for alle andre på min alder virkede til at have gang i en million ting, det føltes i hvert fald som om at de var meget længere med deres liv, end jeg var med mit. Den eneste grund til at jeg følte sådan er fordi at jeg sammenligner mig selv med andre mennesker og det er i grunden en møg dårlig ide.
Jeg er ikke skabt til skolelivet, i hvert fald ikke lige nu, jeg håber at den dag jeg finder ud af hvad jeg gerne vil bruge mit liv til, vil jeg også finde motivationen til at tage den relevante uddannelse.

“To find yourself, think for yourself.”

Og det er det jeg må gøre, tænke, overveje og mærke efter. Jeg har fundet ud af at det ikke fungere for mig at gøre noget som jeg ikke føler for, jeg kan simpelthen ikke overskue at gøre ting som jeg ikke har hjertet med i. Jeg skal finde min egen vej, ikke tage andres fordi at det forventes af mig, eller er det mest almindelige.

“To go wrong in one’s own way is better then to go right in someone else’s.”

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Film & Ønsker