At skabe mening

Humans of New York

HONY

Alle billeder er taget af Brandon, Humans of New York

Humans Of New York er en af mine absolut yndlings hjemmesider/blog, jeg har fulgt den i flere år og håber den forsætter i mange år fremover.
HONY er en blog drevet af fotografen Brandon, Brandon går hver dag rundt i New York med sit kamera og fotografere og snakker med random Newyorkere, han stiller dem næsten altid et spørgsmål a la;” What was the happiest moment of your life?” ” What’s one advice you would want to give a big group of people?” eller “What’s yout greates struggle right now?” disse spørgsmål kommer der ofte nogle rigtig flotte og gennemtænkte svar ud af.
Alle mennesker i hele verden bærer på tanker, idéer, spørgsmål og fantastiske historier – man skal bare stille de rigtige spørgsmål for at få dem ud af folk. Jeg absolut elsker ideen bag HONY og jeg elsker hvad Brandon har fået drevet det til. For nylig var han en tur rundt i verden og fotografere mennesker, med ofte triste og forfærdelige historier, da det ofte var i krigsplagede lande – dette gav et indblik i en helt anden verden, med smukke mennesker, smukke tanker og både stor sorg, men også massere af glæde og optimisme.
Jeg kan bruge lang tid på at kigge igennem hans billeder og historie, nogle er kun på en enkel linje, mens andre er lidt længere. Jeg følger HONY på både facebook, instagram og tumblr for aldrig at gå glip af et billed med et lille indblik ind i et andet menneske.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At skabe mening